TORRES A LA CUINA
Autor: Torres, Sergio
Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas
TORRES A LA CUINA

21,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- ROSA DELS VENTS
- Publicación:
- 01/03/2016
- Colección:
- DIVULGACIO
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom. La nostra afició a la cuina va …
Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom.
La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.
Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.
Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.
A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l'índex del llibre és també una declaració de principis:
El fons és la base, la base és el fonsLa nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.
Cuina de recordsLes olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.
Más libros de Torres, Sergio
-
NO DISPONIBLE
Pronóstico de la úlcera aórtica en la evolución del hematoma intramural aórtico
MORAL TORRES, SERGIO5,20€ IVA INCLUIDO
Más información del libro
TORRES A LA CUINA
- Editorial:
- ROSA DELS VENTS
- Fecha Publicación:
- 01/03/2016
- Formato:
- Normal tapa blanda (libros)
- ISBN:
978-84-16430-21-5
- EAN:
9788416430215
- Nº páginas:
- 224
- Colección:
- DIVULGACIO
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 24 mm
- Ancho:
- 20 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Cocineros y Recetas
Torres, Sergio
La nostra afició per la cuina va començar quan teníem
vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olors i dels sabors que es perfilava als mercats de la ciutat, que recorríem junts.
Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa,
vam iniciar un camí per separat que ens va dur
al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis
Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria
o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència
adquirida, les nostres trajectòries van tornar a
unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona,
on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010.
Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual
hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem
perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu
encara conservem el pis de l'àvia a Barcelona, on hem
situat l'Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el
nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió
a la cuina.
SERGIO I JAVIER TORRES
Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PACK 545 RECETAS PARA TRIUNFAR
KARLOS ARGUIÑANO25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE AQUI PARA GENTE DE HOY
LOPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL27,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA Y VENCERÁS
DE JORGE, DAVID24,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MEJOR SI PICA
CIGÜEÑAS, ANILÚ25,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
NEVERA MEDIO LLENA, LA
Roca, Jordi21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
YA TENGO MI AIRFRYER, ¿AHORA QUÉ?
BANZO, SABINA21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
UN PASEO POR ORIENTE.(MASTERCHEF)
SHINE22,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES
SEGNIT, NIKI28,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MARTINTXO TE ENSEÑA A COCINAR
DE JORGE, DAVID23,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINALO. RECETAS CON SABOR Y ALMA
GOMEZ, MARIA LO24,90€ IVA INCLUIDO